Zaterdag 8 december en voor het eerst dit seizoen is het echt slecht weer en juist vandaag spelen we allemachies vroeg (8.45 hr). Het is dan ook nog donker als we om tien voor acht vertrekken vanaf de parkeerplaats richting Sportpark De Koepel te Haren. Veel kunstgras en dus gaat het hier altijd door.

Deze competitie zijn we hier ook begonnen tegen V.V. Haren en we eindigen hier tegen Gorecht.
Tegen V.V. Haren was het echter warm en droog maar dat is nu wel anders.
Gorecht staat ver onder ons op de laatste plaats en tegen Haren werd het op dit veld 2-6.
De statistieken zijn dus in ons voordeel, maar hoewel we wel een duidelijk beter spel laten zien is hun verdediging stug. Toch is het Milan Gorter die op mooi aangeven van Timon ons al vrij snel aan de 0-1 helpt.
Meer zit er deze 1e helft aanvallend niet in. Gelukkig is onze vaste verdediging met Roderick, Marnik, Denny & Axel goed wakker en geven niks weg. Denk dat onze keeper (Milan Hoogakker) deze 1e helft slecht 3 -4 ballen heeft gehad?
In de rust geeft coach (Stefan Hondeveld) aan om meer het spel via het middenveld (Roan, Timon & Karsten) te verplaatsen en dit blijkt in de tweede helft te werken.
Nanne-Jan, die in de eerste helft nog wat onenigheid had met de scheidsrechter, laat zijn voeten spreken en maakt in de tweede helft een echte onvervalste Hatrick.
Eindstand 0-4, dus weer op dit veld winnen met 4 doelpunten verschil.

Met een uiteindelijke vierde plaats kunnen we terugkijken op een goed gespeelde competitie. Complimenten hiervoor heren van JO15-1, met dank aan gastspelers : Ruben Boer, Thomas Pals, Julius Zijlstra, Mats Baalmans, Ruben Wiechers & Bram van der Velde.

Voor de statistici – We hebben 48 x gescoord door :
11 ½ - Nanne Jan (½ i.v.m. twijfel tussen eigen doelpunt of toch op naam van Nanne-Jan?)
8 - Timon
7 - Milan Gorter
6 - Karsten
4 - Luuk
3 - Ruben Boer
2 - Rick & Roderick
1 - Axel, Jonathan & Marnick
1½ - Met dank aan tegenstander

Met de opmerking dat we 24 december, s’middags een zaalvoetbaltoernooi hebben in Beilen en we nog zijn uitgenodigd voor een boarding toernooi op 10 Januari (nadere infos volgt via app) kunnen we met veel vertrouwen vooruit kijken naar de voorjaarscompetitie.