VAKO voetbal is een echte amateurvereniging, waarbij prestaties maar zeker ook het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Om dit realiseren kan VAKO niet zonder sponsors.

Het sponsorbeleid van VAKO is gericht op samenwerking met bedrijven en organisaties die hun relatie met VAKO in hun communicatiebeleid willen integreren. Daarvoor kan onder meer gebruik gemaakt worden van alle reclamemogelijkheden bij VAKO. Deze samenwerking op basis van exclusiviteit is voor beide partijen een platform voor zakelijk én sportief succes.
Meer informatie over de sponsormogelijkheden vindt u hier. Bent u geïnteresseerd sponsor van VAKO te worden, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. VAKO-voetbal bespreekt de verschillende sponsormogelijkheden graag met u.

Sponsorcommissie:

Ruben Doornbos (tevens Bestuurslid Sponsoring)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-83978994
Johan Hiemstra   06-50928538
Christian Koops   06-14762972
Bas Mensing   06-21995663
Roel Speelman   06-37303413
Roan Vos   06-38168878

 
De sponsorcommissie heeft een breed takenpakket. Een kleine greep uit die taken treft u onderstaand aan:

  • Inkomsten genereren t.b.v. de vereniging
  • Onderhoud relatie met bestaande sponsors
  • Organiseren van sponsoravonden
  • Acquisitie van nieuwe sponsors door aanbod van diverse sponsorpakketten
  • Contractbeheer
  • Informatievoorziening aan de leden via website, nieuwsbrief en kranten