De Club van 100 ondersteunt voetbalvereniging VAKO financieel voor speciale investeringen waarvoor de middelen (grotendeels) ontbreken.

De Club van 100 bestaat uit gewone leden en supporters van onze club die graag iets extra's doen. De Club van 100 wordt geleid door een onafhankelijke commissie. Een commissielid is contactpersoon voor het bestuur van VAKO. De bijdragen van de leden van de CLub van 100 worden gestort op een speciale bankrekening van de Club van 100 waarover de commissie verantwoording aflegt aan de leden.

Het getal 100 stond voorheen voor 100 gulden, nu is het streven 100 leden voor de Club. De donatie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Van de donatiegelden vloeit 20 procent direct terug naar de leden van de Club van 100 in de vorm voor een jaarlijkse activiteit georganiseerd door de commissie.De rest van de financiĆ«le middelen wordt aangewend voor doelen die in overleg met de commissie en het VAKO-bestuur worden bepaald. Het nut van de Club van 100 is de afgelopen jaren bewezen gelet op de realisatie van grote en kleine wensen zoals het scorebord bij het jeugdveld en de betegeling van de kleedkamers. 

De Club van 100 is met 100 leden niet vol! Nieuwe leden zijn altijd welkom. Bent u nog geen lid, doe het nu! Bent u al wel lid, maak een ander ook lid! Voor meer informatie kunt u een van de leden van de commissie benaderen. De commissie bestaat uit:

Henk Abrahams, Fred van der Ploeg Johan Pas Fokko Knol en Rieko Postma

De commissie van de Club van 100 is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.