Sponsoren die gekozen hebben voor een brons, zilver of goud pakket worden lid van onze businessclub. VAKO heeft als doel deze ondernemers door middel van activiteiten met elkaar in
contact te brengen. Van mountainbiken tot haringhappen en van een golfclinic tot het luxe lunch in de bestuurskamer bij VAKO: de activiteiten van de businessclub lopen ontzettend uiteen. Zo proberen we de businessclub voor elk lid zo leuk en zinvol mogelijk te maken. En daarbij hoeft het niet altijd over voetbal te gaan, want ook VAKO weet dat er in een dorp meer speelt dan voetbal alleen.

U hoeft dus absoluut geen voetbalfan te zijn om lid te worden. Voor de businessclub geldt namelijk: hoe meer mensen, hoe beter. De huidige leden en VAKO leren u graag kennen. Wie weet kunnen u en de huidige leden wel iets voor elkaar betekenen!

Benieuwd naar impressies van onze activiteiten? Hieronder vindt u de nieuwsverslagen van een aantal van onze bijeenkomsten:

Wilt u meer weten over de businessclub of bent u lid en heeft u een idee voor een activiteit? Neem dan via deze link contact met ons op. We zijn erg benieuwd!