SV Tynaarlo en VAKO bieden hun jeugdleden een aantrekkelijke korting op de NTT Voetbaldagen in de meivakantie in Vries. 

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en lid van SV Tynaarlo of v.v. VAKO, dan kun je de komende voorjaarsvakantie met een flinke korting deelnemen aan de NTT Voetbaldagen! Op donderdag 6 en vrijdag 7 mei van 10:00-15:00 organiseert NTTFootball op het sportpark in Vries wederom twee dagen voetbaltraining en voetbalplezier. Voetballer of niet-voetballer? Alle kinderen tussen de 6 en 14 zijn welkom! De dagen zijn goed verzorgd met een gezonde lunch, ranja, gezonde tussendoortjes en training/begeleiding van jeugdtrainers.

Leden van SV Tynaarlo en v.v. VAKO krijgen van hun verenigingen in samenwerking met NTTFootball een zeer aantrekkelijke korting waardoor deelname nog aantrekkelijker wordt. De normale prijs is € 55,00 voor twee dagen en € 30 bij deelname op één dag, maar leden van SV Tynaarlo en v.v. VAKO betalen respectievelijk slechts € 37,50 en € 20 Euro. 

De verenigingen hopen zo de jeugdleden in dit opnieuw zo anders-dan-normale seizoen, een paar leuke dagen in de komende meivakantie te bieden. 

Meer informatie over de NTT Voetbaldagen in Vries vindt je op de website van VAKO en natuurlijk ook bij NTTFootball. Kijk hier voor meer informatie, inschrijven gaat via de link onderaan die pagina of klik hier. Vermeld dat je lid bent van VAKO of SV Tynaarlo en de korting wordt automatisch verrekend. 

Dus wil jij in de vakantie twee dagen lekker voetballen met veel plezier en progressie?! Doe dan mee en neem ook je vrienden of vriendinnen mee!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier  Voor €10,- extra ontvang je van ons een oranje NTT Voetbaldagen shirt - ook ideaal voor het komende EK.

20210411 ntt voetbaldagen flyer