De commissie VAKO 90 jaar komt, in navolging van de succesvolle avond met het rad van avontuur, met een nieuwe activiteit!

Op vrijdagavond 11 december organiseert VAKO een online pubquiz.

Een pubquiz met algemene vragenrondes maar ook sport, muziek én natuurlijk met een tintje VAKO 90jaar.

Een team bestaat uit maximaal 4 personen en de kosten bedragen €5,00 per persoon. Als team speel je met de quiz mee deze avond en als individu speel je ook automatisch mee met de verloting.  

Wat is er nou gezelliger om tijdens de pubquiz te genieten van heerlijke hapjes, zonder dat je de deur hiervoor uit moet? Daar heeft de organisatie iets voor bedacht!

Bij de aanmelding is er een mogelijkheid tot bestellen van een lekkere hapjesschaal. De schaal is geschikt voor 4 personen en worden aan het begin van de avond aan de deur bezorgd! 

Uiteraard is het bestellen van een hapjesschaal niet verplicht maar steun je hiermee wel de club. De volledige opbrengst van de schalen gaat naar VAKO.

De avond start om 20:00uur en staat onder leiding van quizmaster Gert Feunekes. Via het YouTube kanaal van VAKO is de avond te volgen en via de mail ontvang je voor elke ronde een link waar de antwoorden op ingevuld kunnen worden. 

Zoals al aangeven speelt iedereen deze avond ook automatisch mee met de verloting. Elke speler komt terecht in de pot en er worden deze avond 6 prijzen uitgereikt welke uiteraard direct worden thuisbezorgd! :-)Verder zijn er prijzen te verdelen voor het winnende team, een prijs voor het team met de minste punten én een team maakt kans op een prijs wanneer er een vragenronde is gewonnen.

Aanmelden gaat per team. De teamcaptain geeft alle namen van de teamleden op en ontvangt voor het hele team een betaalverzoek van de organisatie.

Quiz-time dus op vrijdagavond 11 december! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Vragen? Neem dan contact op met de organisatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: inschrijven is mogelijk tot 10 december.