Het bestuur is erg blij te kunnen melden, dat met ingang van het komende seizoen, Henk Bakker de nieuwe kantinebeheerder is van VAKO. Henk zal elke zaterdag en zondag het vaste gezicht zijn in de kantine.

Henk Bakker is geen onbekende voor VAKO. Henk, wonend in Norg, was namelijk vorige seizoen ook al gedurende het weekeinde bij VAKO actief, toen nog vanuit de samenwerking met het ‘Wapen van Vries’. Nadat duidelijk was geworden dat die samenwerking komend seizoen niet voorgezet zou worden, moest VAKO op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder.

henk bakker 500

Beide partijen hebben een aantal goede gesprekken gevoerd en dat heeft geleid tot deze nieuwe samenwerking. Henk Bakker was vanaf het begin erg enthousiast en kan VAKO als hopelijk de eerder uitgestelde activiteiten in het kader van het 90-jarige bestaan van onze club alsnog doorgang vinden, erg goed bijstaan met  zijn jarenlange horeca-ervaring.

Afgelopen seizoen zijn we begonnen met het kantinebeheer op de trainingsavonden door vrijwilligers te doen. Dat is goed bevallen en wordt komend seizoen voortgezet. Ook de weekenden met alleen vrijwilligers doen is echter niet realistisch en er is er daarom bewust voor gekozen een ervaren kracht te zoeken die ons daarbij kan helpen. Nu die is gevonden gaan we op zoek naar een aantal mensen die als een vaste groep vrijwilligers in het weekeinde Henk, bij toerbeurt willen helpen in de kantine. Het bestuur gaat de komende tijd opzoek naar deze mensen en zal hen persoonlijk daarvoor benaderen.

Lijkt het je ook leuk, om komend seizoen eens op zaterdag of zondag, VAKO én Henk te helpen in onze kantine, meld je dan aan bij Dennis Wollerich (06-27056048).  Samen maken we er weer een prachtig seizoen van!!

Wij wensen Henk heel veel succes het komende seizoen en we zien elkaar in augustus, wanneer de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van start gaan.

Tot dan!!!

Dennis Wollerich