De tijd is gekomen om het eerste elftal van VAKO in nieuwe kleding te steken. De afgelopen jaren stonden daar twee bekende gezichten op, namelijk hoofdsponsoren Autobedrijf Hazenberg en Odink Keukens. Met het vertrek van Autobedrijf Hazenberg als hoofdsponsor van VAKO, bleef er ruimte over op de kleding voor een andere sponsor. Met de verlenging en uitbreiding van Odink Keukens, is nu dochterbedrijf OK Keukens de aankomende jaren te bewonderen op de nieuwe kleding. OK Keukens is geen onbekende sponsor voor VAKO. Het bedrijf was al aangesloten als sponsor, maar met de verlenging van Odink Keukens is besloten om OK Keukens meer in de spotlights te zetten.

OK Keukens is sinds 2012 gebleken een mooie toegevoegde waarde te zijn op het assortiment van Odink Keukens. OK Keukens laat zien dat een mooie en degelijke keuken ook heel erg betaalbaar kan zijn met dezelfde service als die van Odink Keukens. Want de planning, montage e.d. verloopt allemaal via dezelfde mensen. Voor meer informatie, zie www.okkeukens.nl.

Om alvast een tipje van de sluier te geven voor aankomend seizoen, volgt hieronder het ontwerp voor het wedstrijdshirt. De officiƫle onthulling van het nieuwe tenue zal aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Nadere informatie hiervoor volgt.

vako1 shirt voorkant    vako1 shirt achterkant 

 

Ruben Doornbos