Ben je lid van de Rabobank en ouder dan 12 jaar, stem dan voor 25 oktober op VAKO bij de Rabo Clubsupport.

De Rabobank keert jaarlijks een deel van haar winst uit aan clubs en verenigingen, en jij bepaalt hoe het budget wordt verdeeld! Vorig jaar heeft VAKO ingezet op duurzaamheid en dankzij de stemmen van haar supporters, een flinke bijdrage ontvangen van de Rabobank. Met dat geld is de verlichting rond de velden vernieuwd en voorzien van duurzame LED-verlichting.  Dit jaar willen we opnieuw scoren en zetten we in op een uitbreiding van de kantine. Doordat onze vereniging dit jaar volledig is overgestapt naar het zaterdagvoetbal, is de kantine te klein om alle teams een plek te geven. Daarom willen we onze kantine uitbreiden zodat we zowel onze gasten als de VAKO-teams plus alle supporters na afloop van de wedstrijd weer voor een hapje en een drankje in de gezelligste kantine van Noord-Nederland mogen én kunnen ontvangen.

Zo stem je op VAKO!

Stemmen gaat via de Rabobank-app. Log in en klik onderaan op Service. Kies dan halverwege rechts voor Stem op jouw club en vervolg met Breng nu je stem uit. Je ziet nu een lijst met alle deelnemende verenigingen. Klik in het vak Zoek op clubnaam en typ daar VAKO. Selecteer VAKO Vries Voetbal.

Je mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigiging. Je kunt dus ook nog andere verenigingen uit Vries, Donderen en omstreken ondersteunen. De clubs en verenigingen die je hebt geselecteerd worden onderaan het scherm verzameld. Zijn het er drie, klik dan op Stemmen en daarna Stem bevestigen.

 

2021 raboclubsupport 02 400     2021 raboclubsupport 03 400     2021 raboclubsupport 05 400 

 

De Rabobank is een bank die midden in de samenleving staat. Met Rabo ClubSupport ondersteunt de bank clubs en verenigingen met kennis, haar netwerk en ook financieel. De bank wil de clubs en verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Over de precieze verdeling van het geld beslissen de leden van de Rabobank. Ben je lid? Dan kun je nu je stem uitbrengen, op VAKO! Op 12 november wordt bekend gemaakt hoe dit jaar de stemmen zijn verdeeld.

Edmond Varwijk