De samenwerking tussen NTT Football en VAKO gaat het nieuwe seizoen door! Leden van VAKO blijven met korting deel te kunnen nemen.

Afgelopen seizoen heeft NTT Football uit Assen bij VAKO meerdere voetbalactiviteiten georganiseerd. Naast de voetbalschool met wekelijkse extra training op de zondag waren dat in bijna alle schoolvakanties leuke voetbal- en fun-activiteiten. Er is door de jeugd uit de omgeving en zeker ook de leden van VAKO en SVT Tynaarlo dankbaar gebruik van gemaakt, daarbij gestimuleerd door de aantrekkelijke korting die de voetbalverenigingen in samenspraak met NTT Football de leden konden bieden.

Afgelopen weken is overlegd tussen beide organisaties en besloten de samenwerking voort te zetten."Sinds 2020/2021 hebben wij een samenwerking met VAKO en dat is mij erg goed bevallen. Veel activiteiten mogen geven en tegelijkertijd ook de jeugdspelers beter kunnen maken. Ik ben ook blij dat onze samenwerking is verlengd met nog een jaar." aldus Nilaajan Nagulan van NTT Football. Ook VAKO is blij met de samenwerking. "We vinden het waardevol wanneer onze jeugdleden maar ook kinderen die niet specifiek bij VAKO voetballen, hier buiten de reguliere trainingen extra kunnen sporten. Meermaals ben ik wezen kijken bij de activiteiten en het heeft een eigen dynamiek, anders dan een gewone training. Ik denk dat het waardevol is dit aan te bieden. Om deelname gemakkelijker te maken hebben we met SV Tynaarlo samen er telkens een leuke korting op bedongen en leverden we als clubs ook een bijdrage. Ik ben blij met de voortzetting van de samenwerking" aldus Edmond Varwijk, bestuurslid bij VAKO.

Waar eerder per keer werd overlegd en afgestemd is nu meteen een (voorlopige) jaarplanning opgesteld wat betekent dat NTT Football voornemens is volgende activiteiten in Vries te organiseren.

Activiteit   Periode   Inhoud   Prijs niet-leden   Prijs leden
Voetbalschool (Najaar)    Oktober, November, December    10 trainingen op zondagochtend    110   90
Herfstvoetbalkamp (Herfstvakantie)   Oktober    1, 2 of 3 dagen voetbal en fun   40/65/85   30/50/60
Voetbaldagen Zaal (Kerstvakantie)   December   n.n.b.        
Voetbaldagen (Voorjaarsvakantie)   Februari   1, 2 of 3 dagen voetbal en fun   40/65/85    
Voetbalschool (Voorjaar)   Maart, April, Mei    10 trainingen op zondagochtend    110   90
 Voetbaldagen (Meivakantie)   Mei    1, 2 of 3 dagen voetbal en fun   40/65/85   30/50/60
Zomervoetbalkamp (Zomervakantie)   Juli/Augustus   1, 2 of 3 dagen voetbal en fun   40/65/85   30/50/60

 

Deelnemers aan de voetbalschool krijgen op de eerste trainingsdag het bijbehorende voetbaltenue uitgereikt. De voetbaldagen zijn inclusief gezonde lunch.

Op zondag 26 september is er bovendien voor iedereen met interesse in de voetbalschool, een gratis proeftraining.

Edmond Varwijk