Jeugdkader 2021/22

Een nieuw seizoen, dus ook de nodige verschuivingen in het technisch kader voor de jeugdteams dit seizoen. Zoals eerder reeds aangegeven is Tijn Varwijk gestopt als trainer van O19-1. In plaats daarvan staan komend seizoen Mike Baalmans en Yassine Yettefti voor de groep. Baalmans, VAKO man in hart en nieren, is bij een ieder wel bekend. Yettefti is afkomstig uit Groningen en is een 3e-jaars ALO-student. Als voetballer is hij actief bij 1e-klasser v.v. Groningen en zijn link met Vries is al de zaalvoetbalvereniging waar hij in REUZ 1 speelt. Mike en Yassine nemen beide één trainingsdag voor hun rekening, waarbij ze naast O19-1 ook de training verzorgen voor O17-2.

Voor O17-1 staat Ivar Goedkoop komend seizoen voor de groep. De 19-jarige PABO-student zal fungeren als trainer/coach. Ook verzorgt hij op de maandag de training voor O13-1. Daarnaast blijft Ivar komend seizoen als voetballer actief in VAKO 1. Als duo van Ivar bij O13-1 op donderdag zijn Luuk Drenth en Milan Gorter aangetrokken. Beide zijn als voetballer actief in O19-1.

Bij O15-1 staat Marcel Kuiper voor de groep. Dat deed hij vorig jaar ook al, alleen toen was het O14-1. Marcel geeft training op maandag en woensdag en zit als coach op zaterdag op de bank. Dezelfde constructie heeft Cas van der Wijst. Hij traint dit seizoen O14-1 (op maandag en donderdag) en coacht op zaterdag.

Leon Vijfschaft is komend seizoen verantwoordelijk voor O12-1. Op maandag en woensdag geeft hij training. Daarbij traint hij ook één keer O9-1. De andere keer doet Klaasje Abrahams dat. En dat kan uiteraard ook niet anders, want sinds jaar en dag is Klaasje trainster van O9-1. Voor O10-1 staan er twee nieuwe gezichten voor de groep. De neefjes Mats en Nick Baalmans gaan komend seizoen aan de slag met deze jonge groep. Tot slot de mini’s. Op woensdagmiddag geeft Hennie Jagt training aan de jongste VAKO-talenten.

VAKO is nog op zoek naar een keeperstrainer voor de jeugd. Ideeen of zelf belangstelling? Neem dan contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

Patrick Steenbergen