Nog een last minute bericht, maar ze gaan door! De NTT Voetbal Fundagen bij VAKO, deze week maandag, dinsdag en woensdag.

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en hou je van voetbal? Op maandag 16 augustus, dinsdag 17 augustus en woensdag 18 augustus organiseert NTT Football de Voetbal Fundagen bij VAKO/SVT in Vries. Er zijn nu al voldoende aanmeldingen om van start te gaan, maar meer is altijd goed!

Wat gaan wij doen? 2,5 uur lekker veel voetballen met als hoofddoel heel veel plezier. We beginnen met een training en sluiten elke dag af met een toernooivorm!

Alle dagen zijn van 10:00-12:30. 

Voetballer of niet-voetballer? Alle kinderen tussen de 6 en 14 zijn welkom! Wij zorgen voor een ranja en kleine tussendoortjes. Er is geen lunch, om half 1 gaat iedereen lekker thuis eten.

De kosten zijn 10 Euro per dag. Eén, twee of drie dagen deelnemen is allemaal mogelijk. Aanmelden kan via het formulier op https://nttfootball.nl/Voetbal-Fundagen-VAKO/SVT/ of stuur een bericht naar 06-11496476 en laat Nilaajan weten dat jij ook komt! Bellen kan natuurlijk ook.

 

20200724 nttvoetbaldagen banner resize