UITNODIGING VAKO 90 JAAR RECEPTIE & REÜNIE ZONDAG 22 AUGUSTUS 

Geacht lid, oud-lid, sponsor, erelid, lid van verdienste, donateur, vrijwilliger, VAKO-liefhebber,

VAKO 90 Jaar ging in 2020 niet door, maar gezien de huidige ontwikkelingen rondom Corona lijkt VAKO 90+1 Jaar wel mogelijk!

Dus wij hopen ruim vijftien maanden na die jubileumdata alsnog met u te toosten op 90 jaar VAKO en op de vele jaren die nog voor ons liggen.

Een feestweekend met op vrijdag een pubquiz, zaterdag een zeskamp (voor jong en oud) en zaterdagavond groots feest in de tent. Op de zondag staat onze receptie die naadloos zal overgaan in de reünie op het programma. Wij nodigen u graag uit voor deze receptie en reünie. Om 14 uur ontvangen wij u graag en na enkele woorden heeft u alle tijd om bij te praten met een ieder, tussendoor kunt u genieten van de talrijke historische foto’s die op diverse schermen tentoongesteld zullen worden.

Voor een drankje wordt gezorgd en U bent van harte welkom om mee te eten. Vanaf 17:30 uur staat ons buffet klaar waar u voor een bijdrage van 10 euro kunt aanschuiven. Minimum leeftijd is 18 jaar en uiteraard is uw eega eveneens van harte welkom.

U kunt zich opgeven via deze link (of via www.vakovoetbal.nl) maar u mag ook even contact opnemen met Bas Baalmans (secretaris VAKO) voor vragen, opmerkingen of opgave: 06 22494353, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VAKO voetbal, alsmede de activiteitencommissie VAKO 90 Jaar