VAKO maakt zich op voor een fraai jubileumfeest.

 

Het zit al meer dan een jaar in de pijplijn, maar na alle uitgestelde jubileumfestiviteiten in 2020 gaat het er nu toch echt van komen zo lijkt het.
Er is nog een klein voorbehoud i.v.m. de Corona situatie, maar met de huidige koers omtrent vaccinaties, besmettingen en terugdraaien beperkingen lijkt niets nog een mooi jubileumfeest eind augustus in de weg te staan.
Een programma wederom met voor ieder wat. Sportief en recreatief, jong en oud, voetbal en geen voetbal.

Vrijdagavond trappen we af met de Pubquiz, gezamenlijk georganiseerd met Volksvermaken Vries. Deze zal plaatsvinden in de grote feesttent die opgetuigd wordt voor de VAKO kantine. Informatie over opgave en dergelijke volgt uiteraard.

Zaterdag een mooi combinatie van sport en feest. Overdag zeskampen voor jeugd en senioren, zaterdagavond een spetterend feest met de welbekende band The Great Pianos.

Dan zondag een afsluiting met eerst de officiële receptie met de mogelijkheid om bestuur te feliciteren met dit heuglijke feit, alsmede een paar momenten voor onze sprekers. Deze receptie zal vervolgens naadloos overgaan in de reünie waar wij vele oud-bekenden hopen tegen te komen. Voor een ieder toegankelijk uiteraard, en gecombineerd met een hapje, drankje en vele historische foto's.