Wie wil voetballen in Vries kan bij VAKO terecht. Jongens en meisjes, heren en dames die een balletje willen trappen zijn van harte welkom. Dit kan zowel op zaterdag als op zondag, op prestatief of recreatief niveau.

VAKO heeft vijf seniorenteams op zondag. VAKO Zondag 1 komt dit seizoen uit in de derde klasse KNVB.  VAKO Zondag 2 komt uit in de 3e reserveklasse. De overige drie elftallen spelen op een lager en/of recreatief niveau. Wie interesse heeft om te voetballen in een van de teams, kan vrijblijvend een paar keer meetrainen. VAKO Zo1 en Zo2 trainen op dinsdag en donderdag. De overige elftallen op donderdagavond om 20:15 uur.

VAKO heeft twee seniorenteams op de zaterdag. Beide elftallen spelen recreatief. Ook hier geldt: kom vrijblijvend een avondje meetrainen op de woensdagavond.

VAKO heeft ook een dameselftal, spelend op zaterdag.

 

Jeugd

VAKO heeft in elke jeugdgroep twee of meer teams. Met uitzondering van de A- en B-junioren die met één elftal uitkomen. Alle jeugdteams spelen op zaterdag. Onze oudere jeugdspelers krijgen training van betaalde gediplomeerde trainers. Voor de begeleiding van de trainers van de jongere teams is een jeugdcoördinator aangesteld. Wie ook een keer aan het jeugdvoetbal wil ruiken, mag gratis enkele keren meetrainen.

Een lidmaatschap kost €17,75 per maand voor senioren, €11,75 voor JO19 t/m JO15 (A t/m C-junioren) en €10,75 voor JO13 t/m JO9 (D t/m F-pupillen). Het lidmaatschap wordt 12 maal per jaar geincasseerd. U kunt zich opgeven door het aanmeldingsformulier (verkrijgbaar in de bestuurskamer verkrijgen of hier te downloaden) in te vullen en in te leveren bij Jannes Hof, Lottinge 76, 9481 GZ Vries, tel 0592-542213 of via e-mail opsturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel seizoen en is niet tussentijds opzegbaar.