Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een voetbalplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want COOP Koetsier & v.v. VAKO gaan samen een voetbalplaatjesactie opzetten.

Na het grote succes van 11 jaar geleden, krijgt Vries en omstreken ook komend seizoen weer de gelegenheid, om mee te doen met een voetbalplaatjesactie.

Als vereniging zien wij deze actie als een geweldige kans de vereniging extra te promoten en dat willen wij onze (jeugd)leden en vrijwilligers niet ontnemen. Want hoe mooi is dat: je eigen voetbalplaatje, het plaatje van je favoriete speler of speelster, je zoon of dochter, je kleinkind en een heel boek vol met je teamgenoten en alle andere (jeugd)spelers en vrijwilligers van VAKO Voetbal!

De eerste gesprekken met COOP Koetsier leverden veel mooie ideeën op. Het is de bedoeling dat er een uniek boek wordt gemaakt met veel info over onze club en natuurlijk een plaatje van iedere actieve voetballer. Maar ook plaatjes van onze vrijwilligers die er voor zorgen dat we iedere week weer kunnen spelen. Denk aan de leiders, scheidsrechters, trainers maar ook onze mannen van de MO ploeg en andere diverse commissies.  Zo ontstaat er een collectors-item waar de gehele voetbalclub in is op genomen.

De spaaractie bij Coop gaat najaar 2022 van start. Maar hiervoor moeten de foto’s al de komende periode in september worden gemaakt. De fotografie van alle plaatjes gaat in de weekenden van 3 en 10 september op ons eigen sportpark De Fielliettaz Goethart  plaatsvinden. Er komen elftalfoto's, groepsfoto’s en individuele foto’s in het boek. Binnenkort verschijnen op deze site en via andere team- en clubcommunicatie schema’s, zodat je precies weet wanneer je op de club wordt verwacht om door onze clubfotograaf Bertel Tuitman de foto te worden gezet. 

Uiteraard is er geen enkele verplichting om deel te nemen aan deze actie. Voor het maken van de foto’s maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming hiervoor te geven. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat wordt via de leiders onder de aandacht van spelers en ouders gebracht, waarna het getekend kan worden. Dat kan overigens ook tijdens de fotodag(en).

 Mis deze unieke kans niet!