Henk Bakker, de laatste jaren het gezicht van de fraaie VAKO kantine neemt afscheid van onze vereniging. VAKO gaat namelijk het komende seizoen het laatste stapje zetten richting volledig bezetting van de kantine met vrijwilligers, iets wat VAKO nog niet eerder gedaan heeft in haar historie na jarenlang het gemak en luxe te hebben gehad met kantinebeheerders als de Henk en Jantje Imminga, Jacob en Grietje Koops, Job en Tineke Kuipers, Egbert Liekstra, het Wapen van Vries en de laatste jaren dus Henk Bakker. 

Henk 'kwam mee' met het Wapen van Vries en bleef na beeindiging van die samenwerking 'hangen' bij VAKO, tot grote tevredenheid van het bestuur en de leden want Henk heeft VAKO met zijn lange en rijke horeca ervaring veel gebracht. Met zijn inzet achter de bar uiteraard, maar ook op het gebied van inkoop en de organisatie van events als VAKO 90 Jaar etc. 

Een teruglopend ledenaantal, minder teams en minder kantinebezoek, alsmede de financiele consequenties daarvan heeft VAKO doen besluiten nu dus de laatste stap te zetten naar volledige vrijwilligersbezetting. Henk heeft VAKO daar de laatste maanden volop mee geholpen door het mobiliseren van deze vrijwilligers en ook door het organiseren van tap cursussen en dergelijke zodat Henk het met een gerust hart de kantine achter zich kan laten.

We gaan Henk zeker missen als club in de nabije toekomst en VAKO wenst hem veel plezier en succes in zijn vervolgcarriere in de horeca. Zaterdag as staat Henk nog achter de bar, op zijn vertrouwde stek. We nodigen iedereen van harte uit om bij de Norger nog éénmaal uw drankje te bestellen en Henk persoonlijk te bedanken voor zijn goede zorgen van de laatste jaren als gastheer van VAKO.

Ook nog een paar opbeurende woorden kunt u dan kwijt aan deze Feyenoord-fan, want dat heeft hij ongetwijfeld even nodig in deze voor hem wat trieste nadagen na Tirana. Kortom tot zaterdagmiddag!

Het bestuur van VAKO Voetbal