VAKO vierde op 31 mei 2020 haar 90e verjaardag. Een fraai programma, met voor elk wat wils, stond al in de steigers om dit groots met zijn allen te vieren. Echter…. COVID-19 zette alles op zwart. Gezondheid en welzijn was de afgelopen tijd veel belangrijker dan een negentigjarig bestaan van de voetbalverenging VAKO.

Maar het gaat de goede kant op. Meer en meer is mogelijk en het bestuur van VAKO, alsmede de activiteiten commissie VAKO 90 (+1) Jaar heeft goede hoop op een invulling van het jubileumfeest in het weekend van 20, 21 en 22 augustus 2021.

Dus save die dates! 

Vrijdagavond 20 augustus starten we met een pubquiz, in gezamenlijkheid georganiseerd met de VvV Vries.

Dan op de zaterdag 21 augustus een zeskamp (voor jong en oud) en zaterdagavond groots feest in de grote feesttent die een plek zal vinden voor de VAKO accommodatie. Wij zijn heel trots dat we de Great Pianos voor deze avond al hebben vast kunnen leggen, dus een prachtige avond met live muziek!

Op de zondag 22 augustus staat onze receptie (14 uur) die naadloos zal overgaan in de reünie (vanaf 15 uur) op het programma met een hapje, drankje en talrijke oude historische VAKO foto's. Meer daarover en ook hoe op te geven voor deze receptie en reunie vindt u hier.

VAKO Jublieumcommissie

vako 91 programma