Contract senioren, leiders, trainers, bestuur voetbalvereniging VAKO

Voetballen is voor mij een hobby. En dat wil ik graag zo houden! Ik begrijp dat er regels en afspraken nodig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier kan voetballen. Daarom zal ik ook mijn uiterste best doen mij aan de volgende afspraken te houden:

  1. Bij iedere training en wedstrijd lever ik een positieve bijdrage aan het zo goed mogelijk functioneren van mijn team. Ik wil graag winnen, maar niet ten koste van alles.
  2. Ik accepteer leiding van trainers, leiders, (assistent)scheidsrechters, bestuursleden en commissieleden. Als ik het ergens niet mee eens ben, vertel ik dat op een rustige wijze.
  3. Ik gedraag mij zowel in woorden als in daden sportief en correct naar trainers, (assistent)scheidsrechters, medespelers, tegenstanders en andere aanwezigen op het sportpark.
  4. Ik houd mij aan de afspraken die door de vereniging en de trainers zijn opgesteld over zaken als: trainen, afmelden, omgaan met materialen, douchen, etc.
  5. Ik zorg er mede voor dat het sportpark er netjes en verzorgd uitziet.
  6. Ik ben bereid om af en toe kleine klusjes te verrichten. Het is immers óók mijn club.


Gemaakte afspraken moeten worden nagekomen. Ik accepteer dan ook dat ik word aangesproken op mijn gedrag als blijkt, dat ik mij op een of andere manier niet houd aan de gemaakte afspraken.

Ik ga akkoord met de inhoud van de bij mijn vereniging geldende Gedragscode.

Naam:

Datum en plaats:

Handtekening:

Handtekening bestuurslid: