uw vierde ging zondag de strijd aan met leo uut loon , terra berends , uw dikshoorn en bij het vierdes sta in de weg ballentegenhouder sfeermaker welp van leek de man met de groene vingers gezeliigheidsdier innemer en  lastpak was afwezig. afwezig in het doel vanwege een koale schoalder en zelfs afwezig niet aanwezig op de groene weide van de legendarische c en de velden bij vako vriezer voetbal vanwege gezellig doen op een andere plek dan voetbalvelden en met andere mensen dan zijn geliefde teamgenoten van uw heldenteam vierde. 
 
uw vierde loste dit snel op en in de goal stond deze frisse zondagmorgen kevin , bekend als benjamin van vako en 1 van de weinige vako keepers die niet geblesseerd is en gewoon doet wat hij moet doen namelijk keepen. en dat deed ie heel goed tegen leo want het ene tegengoaltje van loon was meer iets wat uw vierde haar tegenstanders gunt dan dat uitgespeeld en verdiend was, leo laagvliegertje in deze beruchte zesde klasse met een poar puntjes ergens in de achterhoede.
 
uw vierde stelde wederom niet teleur deze zondag. het kleine tikje tegen de hampels uut tynaarl deze week eerder op den donderdagavond was al weggespoeld met geel gerstenat en werd al als een klein incidentje afgedaan want in spel en alles had uw vierde tynaarl 4 zwaar overtroffen , alleen in de doelpunten niet de zondag morgen begon ook goed met een hek dat wel open stond en uw vierde kon zowaar de sportarena in vries probleemloos betreden, geen bestuurslid met zonder sleutel aanwezig om veelvuldig roetveeg in de spaken te gooien.
 
tj van wijk had de grote eer dit duel te lijden in de reserve hoofdklasse d en dat natuurlijk zonder var en waar vooral de dik gevulde bank opvallend was veel wissels dus volop luxe om te wisselen en in te grijpen voor de van bommel en advocaatje vam uw vierde . spelers van vako 3 die al wekenlang smeken ook eens mee te mogen meedoen bij de galacticos van vako, de superhelden uit vries , de tovenaars van de sportlaan , de slagers van de oosterkampen . kaspertje blaauw had deze week de eer en zag zijn jongesndroom uitkomen . kaspertje zette de slagroom oo de toarte door als een pupil van de week 1 van de drie prachtige goals te scoren. ook kaspertje heikamp en uw aller eisinga lieten de netten bollen. vriesdraaitdoor zorgde voor kleine oogjes maar niet voor puntenverlies bij uw vierde. hevige dorst werd in de derde helft opgelost en ook voor muziek zorgt uw vierde gewoon als de lawaaibakken in de kantine van henk het hebben verknooit en na een paar kleine lambada dansjes was het mooi geweest voor uw helden.
 
daarmee is de stop van de winter bereikt en uw vako 4 beren duiken het hol in. plofballen en zaalspeleltjes waagt uw vierde zich niet aan en daar komen wij ons hol niet voor uit, voor karbit en bier wel uiteraard, en ook mag u uw vierde komen feliciteren op de nieuwjaarsreceptie waar wij gaarne het glas heffen en toosten met al onze supporterscharen.
 
uw verslaggever n diskhoorn2