Wij schrijven deze voor de verandering zaterdagavond 30 november, daags ervoor had de gehele selectie van jullie 4e met sponsoren een bericht gekregen van de FeCo.iedereen werd ontboden zich te melden in de lokale taveerne het wapen van vries, om aldaar deel te nemen aan een nog niet nader te noemen evenement.reden genoeg voor speculatie , maar alle vrees bleek ongegrond. Nadat alle leden van jullie 4 gearriveerd waren nam de voorzitter van de FeCo vonnie het woord, geen opstappende trainers door gebrek aan perspectief , geen spelers opstand, maar een onvervalste feestavond. Het program was veel belovend, presentatie nieuw vako 4 lid, kegelen met clinic, pubquiz van quizmaster bombsquad en een mystery guest.bij de presentatie van het nieuwe lid van jullie 4e , die met veel lawaai zijn opwachting maakte bleek direct al dat deze aanwinst zeer goed in de groep lag.Het was de FeCo gelukt om het neusje van de zalm binnen te halen , deze aanwinst zeer hoog aangeschreven in zijn vakgebieden is waar expert op het gebied audiofysische communicatie mogelijkheden en een fenomeen in mindset verbetering.aangezien hij door de aard van zijn werk niet van zijn werkgever met naam en toenaam genoemd mag worden, werdt hij al snel door jullie 4e gedoopt als bertus boombox.het kegelen was na de kegelclinic van het zeer beweegelijke kegelteam dubbel D een prooi voor joop ibrahomanvic. De voortreffelijke pubquiz werd een prooi voor team mom, de speciale verona van der leur award( categorie turnen stelletje viezerikken) ging deze avond naar jan s. Dan het moment waar iedereen op gewacht had de mystery guest, waar iedereen dacht aan een koppel strippers of wat dames van plezier kwam iedereen van een koude kermis thuis. Een rijzige oude man met een gouden enveloppe deed zijn intrede, deze man bleek de bondsvoorzitter van het district noord te zijn en had de heugdelijke mededeling dat jullie 4e genomineerd is voor sportploeg van het jaar.een feit dat natuurlijk gevierd moest worden, maar aangezien jullie helden professioneel als ze zijn waren deze allemaal voor 12 uur snachts thuis. Want er moest nog gebald worden op de zondag en asserboys was de tegenstander.

Waar het nieuwste lid jullie 4e in de kleedkamer al opwarmde , was de gang naar het d veld een ijzig koude.het d veld was een plaatje, zwaar berijpt een half bevroren aol gloep op de achtergrond in serene stilte gehuld. Het enige wat al dat ydillische met kracht verstoorde was de 10.000 kuub scherpzand die de gemeente over het veld had "gestrooid".op vele plekken was geen gras meer te bekennen, de lijnen van meesterkalker geert waren nagenoeg onvindbaar en door de vorst lag het zand als een storende pannekoek over het groene speellaken.de wedstrijd kan uw verslaggever heel kort over zijn 0-4 verlies, jullie 4e gaf alles op dit door de ambtelijke waanzin verkrachte veld maar het mocht niet baten .de gasten uit assen speelden de wedstrijd van hun leven en na 90 min kon de uitstekend fluitende scheids van wijk niks anders doen als een 0-4 nederlaag noteren.
Uw verslaggever kan niks anders concluderen , dat de titel aspiraties even in de ijskast staan en dat jullie 4e cappie en zijn zondag 2 voor moeten laten gaan in de titelrace. Dan maar vol de focus op sportploeg van het jaar. Zo gezegd elke prijs heeft zo zijn prijs
Uw verslaggever n.dikshoorn