Voor het nieuwe seizoen heeft de zondagselectie goede zaken gedaan op de transfermarkt. In het nieuwe seizoen zullen Jasper Eizinga, Roy van der Plas en Martin Mojet het roodgele tricot gaan dragen.

Jasper Eizinga is afkomstig van FC Assen. De jongeling begon zijn voetbalcarrière bij VAKO en koos destijds in de jeugd voor een stapje hoger bij de Assenaren. Komend seizoen bereikt hij de seniorenleeftijd en daarmee kiest de talentvolle middenvelder dus weer voor een terugkeer bij de club in zijn woonplaats.

Als kersvers Vriezenaar is het mooi dat ook Roy van der Plas aansluit bij VAKO. Van der Plas heeft onder meer gevoetbald bij het Groninger VVK en Helpman en bij Omlandia. De middenvelder kijkt uit naar zijn verblijf bij VAKO: ‘’ik heb er zin in!’’.

Last but not least komt Martin Mojet over van de voetbalvereniging Haren. Daarmee halen de Vriezenaren een heuse international in huis. Mojet komt namelijk uit voor het Nederlands doventeam (zowel in de zaal als op het veld). Bij Haren speelt Mojet voornamelijk in de voorhoede, waarbij zijn voorkeur op de linksbuiten positie ligt.

Jasper Eizinga    Martin Mojet    Roy van der Plas 
Jasper Eizinga   Martin Mojet   Roy van der Plas

 

VAKO wenst alle drie de nieuwelingen een fijn verblijf toe op het Sportpark De Fielliettaz Goethart!

Patrick Steenbergen