Het werd uiteindelijk een zondag van niks voor VAKO. De wedstrijd thuis tegen Siddeburen ging op het laatst toch wel door ook al was het gezien de vele regenval kantje boord. Dan maar drie punten pakken was de gedachte bij VAKO dat tenslotte de laatste weken de weg omhoog had beklommen met beter spel - en belangrijker - punten. Droog werd het niet meer deze zondagmiddag dus viel ook de publieke belangstelling tegen en tot overmaat van ramp werd er ook nog eens verloren van Siddeburen waardoor VAKO volledig met lege handen bleef deze trieste middag. Een middag van niks.

VAKO begon heel slecht aan de wedstrijd tegen de Groningers en al na drie minuten lage de eerste bal al achter VAKO doelman Cas van der Wijst, die daar voor een groot deel zelf ook schuldig aan was. Bij de eerste corner van links ging het nog maar net goed toen Van der Wijst bijna naast het leder greep, maar de corner direct daarop van rechts ging het alsnog fout. Van der Wijst tastte wederom mis. Nu liep het minder af: 0-1 door Bert Koers. VAKO kon al rap op jacht naar een gelijkmaker, drong ook aan maar het gebrek aan stootkracht (en met name doelpuntenmakers) voorin is een groot manco voor de ploeg uit Vries. Vaak stokt het rond de zestien. Een uitkomst is dan nog vaak de standaardsituatie, de vrije trap en deze bood ook nu weer uitkomst. Op slag van rust mocht specialist Tim van Huffelen aanleggen en met enig geluk (van richting veranderd) stond de 1-1 op het Vriezer scorebord. Een tussenstand die VAKO mocht koesteren want ook Siddeburen had via met name aanvoerder Bjorn Puister menig grote kans. Van der Wijst stond nu echter wel goed en de andere keer was Dennis Wollerich sterk in de een-op-een tegen de Groninger.

Na de thee werd het veld zwaarder en zwaarder en dat zag je terug in het spel. Het werd rommeliger en het was wederom Siddeburen dat scoorde. Vanaf links Ruben van der Ploeg met een zwabberbal waar Van der Wijst zich op verkeek: 1-2 en VAKO was terug bij af. Wederom op jacht naar een gelijkmaker dus. Die kwam er nu echter niet meer, mede doordat scheidsrechter Roelof Leuning weigerde zijn noaberplicht (Leuning komt uit Tynaarlo) te vervullen door een handsbal van Siddeburen na een strakke volley van Patrick Steenbergen als niet gezien weg te wuiven. Steenbergen kreeg later nog twee kansen maar met zowel links als rechts wist hij het doel niet te vinden. De wissels Jordy Schuur en Stan Alink brachten wel meer jong elan bij VAKO maar het duel kantelen deden ook deze jonge jongens niet meer zodat de 1-2 op de borden bleef in Vries. Zoals gesteld een zondag van niks..