Een nieuw team, dus ook nieuwe shirts! Het nieuwe Zaterdag 3 schittert dit seizoen in de tenues van nieuwe sponsor Smit Prefab Beton.

20200926 za3 20202021 1050

Het in Bedum gevestigde bedrijf produceert al sinds 1921 prefab betonelementen voor zowel de woning- en utiliteitsbouw als de weg- en waterbouw. Kenmerkend voor een familiebedrijf als Smit Prefab Beton is dat het niet alleen gestaag is uitgegroeid tot een vaste speler in de bouwsector, maar ook dat het zich verbonden voelt met de lokale gemeenschap. En voor de in in Vries woonachtige en bij onze vereniging betrokken Hendrik en Petra Siegers betekent dat zij positief reageerden op het verzoek het nieuwe Zaterdag 3 te sponsoren.

20200926 sponsor 02 1050

Als dank voor de mooie kleding en sponsoring van het team een mooi boeket bloemen van dit keer de lokale bloemist Ontluikend Groen en een lekker bierpakket van Slijterij Wijnhandel Delicatessen De Roemer. Het jonge team waarin een groot aantal spelers met een langjarig VAKO-verleden, verloor deze zaterdag wat ongelukkig met 2-3 van LTC. De sfeer is echter goed zoals ook duidelijk te zien op de fraaie teamfoto geschoten door onze huisfotograaf Bertel Tuitman. 

Edmond Varwijk