De wedstrijd van zaterdag 23-9 was een wedstrijd vol enthousiaste spelers, toeschouwers en het zonnetje was ook van de partij!

Ondanks onze super keeper Marco stonden we al vrij snel 0-2 achter, na de time out scoorde Nora de 1-2 en het enthousiasme werd alleen maar groter!!! Eext kwam alweer vrij rap met het volgende doelpunt en werd het 1-3 maar uiteraard was dat voor onze toppers geen reden om minder hard te strijden voor de overwinning.

Na de rust kwamen onze spelers en de spelers van Eext vol enthousiasme het veld weer op, klaar voor de 2e helft van de zeer spannende wedstrijd. Kansen genoeg maar Eext had naast een zeer goede keeper een zeer sterk team. Marco scoorde nog een mooi doelpunt en het werd 3-3. De verdedigers Thijmen en Stellan hebben heel veel ballen tegengehouden maar dat mocht niet baten, uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-7. Noud heeft met zijn ontzettend harde schietkwaliteiten nog geprobeerd om te scoren maar helaas.

Ondanks ons verlies hebben we een prachtige wedstrijd gespeeld waarbij iedereen zijn en haar uiterste best heeft gedaan!! Iedereen kan terugkijken naar een mooie en vooral spannende wedstrijd!!