Het was een gezellig toernooi in Roden waar de echte liefhebbers al vanaf 9:00 met een hamburger of hotdog in de hand het voetbal talent van de E en F teams konden volgen.

Voor de spelers van VAKO F1 bleek het zaterdag echter een balans dag: 2 verloren, 1 gelijk en 2 gewonnen. Deze uitslag bleek goed voor een verdiende derde plaats op het jeugdtoernooi. F1 speelde een paar mooie wedstrijdjes tegen de F1 teams van Zuidhorn, ONR, Ureterp, Helpman en de thuisploeg VV Roden. De vaste supporters zagen hoe hun favorieten doelpunten uitdeelden maar ook ontvingen. Tussen de wedstrijden door mochten ze zelf ook even hun voetbal vaardigheden laten zien, en niet onverdienstelijk overigens!In de teams van de tegenspelers zagen de VAKO supporters bekende spelers zoals een “Pietertje” maar ook een “Lieke Martens” en een “Jaap Stam” Kortom een leuke afsluiting van de competitie.
Alle spelers van het F1 team gaan volgend jaar door naar de drie JO11 oftewel E-teams en zullen daar hun VAKO voetbal carrière vervolgen. Wie weet zien we daar later nog een “Messi” of “Ronaldo” uit voort komen. Zo niet dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem, we hebben dit jaar al volop van ze mogen genieten!

De video samenvatting van het toernooi vind je hier: https://youtu.be/cW_Lc9IfPzQ