Een doordeweekse wedstrijd voor onze jongens, doordat deze eerder werd afgelast. Afreizend naar Assen met genoeg publiek, zelfs ouders die alles op alles zetten om te kunnen kijken (eerder van werk, snel eten, 10 minuten vanuit Groningen in Vries zijn). Zo kunnen we zeggen dat we echte “die hard fans” zijn. Dat neemt niet weg dat we wel naar ACV moesten, een mooie club in het blauw-zwart. ACV dat de jeugd altijd op een hoog niveau ziet spelen. 

We hadden vooraf misschien wel gedacht, dit wordt een lastige avond, maar niets van dat was waar. Onze tegenstanders kregen geen ruimte, overal waren onze jongens fel. We liepen al gauw uit naar een serieuze voorsprong. De spelers hielden ons warm aan de kant, want het was best fris! Met veel goals voor rust was het eigenlijk al gespeeld.

De 2e helft was wederom VAKO die de aanval zocht. We waren eigenlijk alleen maar aan het aanvallen, daardoor werd het verdedigen wel eens vergeten, of de bal met een roei naar voren geschoten. De eindstand werd neergezet op een klinkende 0-12!! Als we wat meer oog voor elkaar hadden gehad, mag ACV blij zijn dat het bij 0-12 bleef.

De mazzel :-)

De video samenvatting van de wedstrijd vind je hier: https://youtu.be/613tc8rp9dw