Zaterdag 31 maart konden we eindelijk de strijd aangaan met SGO uit Grolloo. Deze bekerwedstrijd had eigenlijk al eerder gespeeld moeten worden. De eerste keer waren we in Grolloo, maar toen was er niemand van SGO. De tweede keer was SGO in Vries, maar waren de velden bevroren. De derde keer waren we weer in Grolloo en kon het eindelijk doorgaan. SGO zat vorig seizoen bij ons in de competitie en was toen een geduchte tegenstander. Met veel hangen en wurgen speelden we 5-5 gelijk. Een wedstrijd die de spelers nog goed herinnerden want er waren in het heetst van de strijd diverse conflicten. Dus, zeg maar gerust een beladen wedstrijd. Melvin kon er helaas niet bij zijn dus hebben we hulp ingeroepen uit F2. Tygo kwam ons team versterken. Mark had nog steeds een lichte blessure, maar kon wel keepen. Het team werd ondersteund door drie coaches, namelijk Lucas, Bjorn en Wesley. Kortom we waren helemaal klaar voor de strijd!


Na de aftrap waren we gelijkwaardig en leek het een spannende wedstrijd te worden. Vooral de verdediging van beide ploegen stond als een huis. Echter na een tijdje werd duidelijk dat SGO toch echt een beetje beter was. In de rust stond het 2-0 voor SGO. Na de aftrap voor de tweede helft ging VAKO er tegenaan en volgde er een snelle goal van Joost , 2-1! Zouden we dan toch nog kunnen winnen? Helaas lukte het niet om te scoren en volgde er zelfs een tegengoal, 3-1. Ook in deze wedstrijd was genoeg strijd. Jesse werd onderuit getrapt en de scheidsrechter moest de zaak sussen. Even later moest Joost even stoom afblazen. Ook langs de lijn liep de bloeddruk soms hoog op bij de supporterende ouders. Helaas moesten we erkennen dat SGO terecht deze bekerwedstrijd heeft gewonnen en dropen we af naar huis, volgende keer beter!

Link naar het fotoverslag: https://photos.google.com/share/AF1QipOtYnXcNGbdZa2jMnW_QgVIiFK_yQ1w_sjRMCPdtsb4wCeLR9shsINccqiZEATDgg/photo/AF1QipNjqbjuFqwasnBfDXdiLN01HLaxyOtUJkphPQNw?key=NktFa2I0dWVuekNVelVhbVVCNFZhTVA5bUdBZ2d3

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=szlfzOu-Q_s&feature=youtu.be