De Dickens Kerstmarkt in Vries is elk jaar weer een prachtig feest. Dit jaar kleedt ook VAKO zich in Dickens kleren.

De kerstmarkt op de Brink in Vries is inmiddels een mooie traditie en voor velen het begin van de Kersttijd. Rondom de zo karakteristieke Bonifatiuskerk staan dit jaar opnieuw meer kraampjes opgesteld dan vorige jaren, met in elk lekkernijen, kersthebbedingetjes, muziek en in de kerk een grote kunstentoonstelling.

En dit jaar is ook VAKO aanwezig. De JO17-1 bemant een eigen kraam waar tal van lekkernijen te koop zullen zijn en een aantal leuke spellen gespeeld kunnen worden. Zo is er een verloting met mooie prijzen en een quiz waarmee kaarten voor een eredivisiewedstrijd gewonnen kunnen worden.

JO17 1 kerstmarkt

 

Het VAKO-jeugdteam grijpt de markt aan om een zakcentje te verdienen voor de deelname aan het komend voorjaar aan de Bergstraßen Pokal, een internationaal jeugdvoetbaltoernooi in Mannheim, Duitsland. Een prachtig initiatief van een jeugdteam uit ons dorp maar wel een die een flinke voorbereiding vergt en waar veel kosten mee gemoeid zijn.

De altijd sfeervolle markt in de stijl van Charles Dickens wordt dit jaar gehouden op woensdag 11 december van 14:00 tot 20:30 op en rond de Brink in Vries. VAKO JO17-1 is heel de markt aanwezig en hoopt natuurlijk op vele bezoekers aan de markt én aan haar eigen kraam.  

Edmond Varwijk