Cas van der Wijst ,trainer/coach JO13-1

Cas van der Wijst, een naam die geregeld binnen de voetbalvereniging VAKO valt. De 21-jarige van der Wijst kennen de meeste mensen als keeper van de selectie en als barman die rijkelijk zijn biertjes tapt op zaterdagmiddag.  Afgelopen seizoen was niet het beste jaar voor hem als keeper. Een terugkerende blessure aan zijn schouder heeft hem meerdere malen aan de kant gehouden. Het keepen staat momenteel op een laag pitje maar speelt nu op zondagochtend zijn wedstrijden als speler in het 2e

Dit seizoen heeft hij, binnen de jeugdafdeling van VAKO, een nieuwe mooie stap gezet. De jonge van der Wijst is begonnen als trainer van JO13-1. Het team JO13-1 is, zoals inmiddels bekend, één van de samenwerkende teams met SVT. Voor beide partijen toch aan het begin van dit seizoen wel spannend.Een groep jongens waarvan een deel elkaar nog niet kent maar waar je zowaar dit seizoen wel mee samen speelt. Voor deze beginnende trainer is het de taak om er zo snel mogelijk een echt team van te maken. Van der Wijst loopt niet weg voor deze mooie uitdaging en wil met zijn eigen invulling op zoek naar een combinatie tussen prestatie en plezier.  

Tot nu toe zijn de reacties erg positief! Trainer van der wijst heeft zijn draai gevonden en samen met zijn leiders hebben zij een prima sfeer in het team gecreëerd.

De jeugdcommissie is erg blij met Cas. Wij wensen hem en zijn team veel plezier dit seizoen!

 

 Cas (links boven) met zijn team JO13-1.