Liefst 10 doelpunten vielen er afgelopen zaterdag in de wedstrijd tussen VAKO JO11-3 en Zuidlaren JO11-4. VAKO nam al snel een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Sem. Een strakke voorzet van Joost bracht de bal bij Bart die prompt de voorsprong op 2-0 bracht.

Na twee tegentreffers scoorde Thijs de 3-2. Eerste helft keeper Alain verdedigde knap het doel tegen een aandringend Zuidlaren dat net voor de rust langszij wist te komen met 3-3.

Na de rust kregen beide teams verschillende kansen op een vierde doelpunt maar beide keepers wisten dat vierde punt lange tijd te voorkomen.

VAKO spitsen Laurens en Niels schoten steeds net naast het doel. De keeper van Zuidlaren wist de bal, ondanks een slim voetje van Marc, ternauwernood van de doellijn te halen.

Ward en Sam renden zich suf om de langere Zuidlaren spelers bij te houden maar de sterke combinaties van Zuidlaren leverden dan uiteindelijk een verdiend 4e doelpunt op. Kort daarop profiteerde Zuidlaren tweemaal van een zwak moment in de verdediging van VAKO en keek VAKO tegen een 3-6 achterstand aan.

Het moet evenwel gezegd dat 2e helft keeper Thijs ondertussen echt voortreffelijk keeperswerk verrichtte en met grote snoekduiken veel erger wist te voorkomen.


Uiteindelijk scoorde Bart het vierde VAKO punt na een voorzet van Niels en werd de wedstrijd besloten met een 4-6 verlies.

De video samenvatting van de wedstrijd vind je hier: https://youtu.be/PT6ePve0gXI