Afgelopen zaterdag mochten wij na een lange winterstop de wei weer in. De wedstrijd tegen een voor ons nog onbekende tegenstander nl Hoogersmilde stond op het programma.

Onze jongens gingen goed van start en stonden al snel op 1-0 door een doelpunt van Jesse. Af en toe waren er leuke acties te zien en ook een paar goede aanvallen. Een voorzet van Melvin werd door een tegenstander achter zijn eigen keeper gewerkt waardoor het 2-0 werd. Door een goede pass van Jan Willem kon wederom Jesse de stand op 3-0 brengen. De ruststand was 4-1 in het voordeel Vako. Er stond een goed blok van Jorn/Jan Willem en Joost. Ook onze gelegenheidskeeper Marc had een aantal mooie reddingen waardoor wij konden uitlopen naar 6-1. Hoogersmilde mocht nog een keer scoren. Vervolgens was het weer de beurt aan Vako. Via Melvin werd het 7-2. Ook Robin had nog een mooi aandeel in de overwinning. Na een goede voorzet mocht Jesse hem binnen prikken. Joost dacht, dat kan ik ook en maakte de 9-2. Vlak voor tijd had Jan Willem nog weer een mooie voorzet op de topscoorder van vandaag en die maakte er 10-2 van. Uiteindelijk scoorde Hoogersmilde de 10-3 en daarmee bleven de punten in Vries.

Aankomend weekend staat de uitwedstrijd tegen Achilles op het programma. Ondanks dat het kunstgras is zullen wij proberen de punten mee te nemen naar Vries.