Na de verliespartij van vorige week moesten we vandaag aan ons zelfvertrouwen werken en proberen de punten thuis te houden.

Helaas konden we niet op volledige sterkte starten, omdat Robin ziek was. Het voordeel hiervan was dat we geen wissels hadden en dat de leiding niet op een ongelukkig moment kon wisselen. Dit scheelt in ieder geval al 1 tegendoelpunt.

In de kleedkamer zagen de meesten er fris en fruitig uit. De gebroeders Venema leken iets te laat op bed gekomen. 1 van beide rustte voor de wedstrijdbespreking nog even wat uit, liggend op de bank met zijn hoofd op de tas.

Maar na het startsein was iedereen meer dan alert en binnen 4 minuten had Melvin al 3 keer gescoord. Waar we normaal de eerste 10 minuten altijd een beetje moeten zoeken, ging het nu meteen heel erg goed.

Eigenlijk ging het de hele wedstrijd zo door. Iedereen lette goed op, deed erg zijn best en ook het samenspel wordt met de week beter. De ene goal was nog mooier dan de andere.

Jan-Willem, weer terug van een korte vakantie, had het erg koud na de eerste helft, omdat hij keeper was, wat hij erg goed deed. De tweede helft heeft Jan-Willem zeer degelijk verdedigd, ondanks zijn valpartij in de rust.

Marc buffelde zowel de eerste als tweede helft onvermoeibaar door. Dankzij hem werd elke balverlies weer snel omgezet in een nieuwe aanval.

De tweede helft wisselden onze vaste verdediger Jorn en de vaste spits Jesse van positie. Dit maakte geen enkel verschil. Jesse deed het als verdediger meer dan uitstekend en ook Jorn scoorde er lustig op los.Ook denk ik dat we onze tegenstander moeten bedanken dat ze onze keeper van de tweede helft, Joost, niet nog vermoeider hebben gemaakt. Hij keepte foutloos.

Kortom, doel geslaagd. De 3 punten zijn behaald en het zelfvertrouwen is weer gegroeid.

Tot slot heeft onze vaste cameraman er een camera bijgekocht, zodat hij beide doelen tegelijk kan filmen en zo geen doelpunt meer mist. Echter vandaag helaas geen filmpjes op verzoek van de tegenstander.

Groet,

Lucas