Terwijl ons nationale team thuis op de bank zit vermaakte onze VAKO jeugd tot 11 jaar, zich weer prima op het E&F voetbalkamp. 

Opnieuw organiseerden vele vrijwilligers van VAKO met medewerking van prima weer, het voetbalkamp voor de ongeveer 50 jonge spelers. Een waardevolle traditie!

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni werd het draaiboek gevolgd rondom het gezellige tentenkamp. Via het ouder-kind toernooi, spelestafette, patat en speurtocht kwamen de kinderen op zondagmorgen uit bij de afsluiting met de penalty finale. Uit zeer betrouwbare bron is vernomen dat er ambitie is om het plezier voor de jongeren bij het E&F kamp ook te vertalen naar een concept voor de jeugd boven de 11 jaar, we zijn benieuwd!Ondertussen heeft u de keuze tussen het kijken naar voetbal van clubs uit het verre buitenland of het bekijken van de video samenvatting van onze eigen jeugdspelers op het E&F Voetbalkamp. Ik zou het wel weten….

Lezers met weinig tijd bekijken de samenvatting van de samenvatting: https://youtu.be/fdDJ2qRikE0

De meer uitgebreide verslaglegging staat op het youtube kanaal van het VAKO EF kamp: https://www.youtube.com/channel/UCRrm4haUnT3c9h6xJE--JBg

Tot volgend jaar!