Een mooi voetbaljaar komt tot een einde. Het weer is er ook naar, de gedachten gaan uit naar voetballen op een strand of een veldje bij een camping. Even geen hesjes, shirts, maar gewoon op blote voeten en in hetzelfde kloffie als waarmee je daarna nog aanschuift bij de avondmaaltijd.

De Jeugdcommissie van VAKO is zeer content met hoe het seizoen is verlopen en hoewel achter de schermen de voorbereiding op het nieuwe jaar al in volle gang zijn, willen we eerst het huidige afsluiten. Daartoe zijn alle vrijwilligers die betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de VAKO-jeugdteams uitgenodigd: trainers, leiders, gastdames van de zaterdagochtend, kantinemedewerkers, scheidsrechters… iedereen.

We hopen velen van jullie te zien en even te praten over het afgelopen seizoen, wat ging goed en kan beter, en vooruit te kijken naar het komende. Daarbij trakteren we graag op een drankje en een hapje.

De datum is donderdag 14 juni. Om 19:00 is er eerst nog een leuke kleine voetbalcompetitie, vanaf 20:00 uur is er koffie en daarna een drankje. Wil je voetballen, neem dan je voetbalspullen mee, anderen kunnen eerst meekijken naar het spektakel of vanaf 20:00 aansluiten in en om de VAKO-kantine. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch / WhatsApp: 06-15479174.

Tot 14 juni!

Stef Drenth
Voorzitter VAKO Jeugdcommissie