De Club van 100 ondersteunt voetbalvereniging VAKO financieel voor speciale investeringen waarvoor de middelen (grotendeels) ontbreken.

Ondersteuning heeft VAKO voetbal zeker nodig de komende jaren. De gemeente Tynaarlo bezuinigt fors dat merkt VAKO ook. Onder meer is de huur van de velden gestegen. Voor speciale investeringen blijft weinig financiele ruimte over.

De Club van 100 wordt geleid door een onafhankelijke commissie. Een bestuurslid is contactpersoon met het bestuur van VAKO. De bijdragen worden gestort op een speciale bankrekening van de Club van 100 waarover de commissie verantwoording afgelegd aan de leden. Het getal 100 stond voorheen voor 100 gulden. Nu is het streven 100 leden voor de Club. De donatie bedraagt 50 euro per jaar. Van de donatiegelden vloeit 20 procent direct terugvloeien naar de leden van de Club van 100, in de vorm voor een jaarlijkse activiteit georganiseerd door de commissie.

De rest van de financiële middelen wordt aangewend voor doelen, die in overleg met de commissie en VAKO bestuur worden bepaald. Het nut van de Club van 100 is de afgelopen jaren bewezen gelet op de realisatie van grote en kleine wensen, , betegeling kleedkamers, dug out's op het tweede veld, verlichting rond hoofdveld en een nieuw scorebord . Het komende jaar is het geld gereserveerd voor de aankledng van de nieuwe kantine en bestuurskamer van VAKO.

De Club van 100 is met 100 leden niet vol. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Bent u nog geen lid, doe het nu! Bent u al lid, maak een ander ook lid! Voor meer informatie kunt u een van de leden van de commissie benaderen. De commissie bestaat uit:

Henk Abrahams 0592-543556, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fokko Knol, 0592-542457, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rieko Postma 06.22985955, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.