SV Tynaarlo en VAKO bieden hun jeugdleden een aantrekkelijke korting op de NTT Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie in Vries

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar en lid van SV Tynaarlo of v.v. VAKO, dan kun je de komende voorjaarsvakantie met een flinke korting deelnemen aan de NTT Voetbaldagen! Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 10:00-15:00 organiseert NTTFootball op het sportpark in Vries drie dagen voetbaltraining en voetbalplezier. Leden van SV Tynaarlo en v.v. VAKO krijgen van hun verenigingen in samenwerking met NTTFootball een zeer aantrekkelijke korting waardoor deelname nog aantrekkelijker wordt.

Leden van SV Tynaarlo en v.v. VAKO betalen voor respectievelijk 3, 2 of 1 dag voetbalplezier slechts € 50, € 40 of € 20 Euro. 

De verenigingen hopen zo de jeugdleden in dit opnieuw zo anders-dan-normale seizoen, een paar leuke dagen in de komende voorjaarsvakantie te bieden. 

Meer informatie over de NTT Voetbaldagen in Vries vindt je op de website van VAKO en natuurlijk ook bij NTT Football. Kijk hier voor meer informatie, inschrijven gaat via de link onderaan die pagina of klik hier. Vermeld dat je lid bent van VAKO of SV Tynaarlo en de korting wordt automatisch verrekend. 

202102 nttfootball voetbalsdagenvoorjaar 2