Update trainingen jeugdteams

 

De coronamaatregelen zoals die op dit moment gelden leiden tot een aanpassing in het eerder gecommuniceerde trainingsschema voor de mini’s, JO8, JO10 en JO11. Omdat alle binnensportaccommodaties zoals ook De Kamp minimaal nog tot en met 19 januari 2021 gesloten blijven, vervallen de eerder gecommuniceerde zaaltrainingen. Met de trainers is afgesproken dat er vanaf maandag 4 januari 2021, ijs en weder dienende, weer op het veld wordt getraind. Hierbij worden de oorspronkelijke trainingstijden van de veldtrainingen aangehouden. 

 

Verder gelden nog steeds de inmiddels bekende maatregelen:

  • Kinderen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. Dus thuis omkleden en douchen en ook voor de training thuis naar toilet.
  • Ouders (en publiek) zijn niet toegestaan op de sportaccommodatie. Kinderen brengen en ophalen buiten de poort.
  • Kom zoveel mogelijk met de fiets. Indien u toch met de auto komt dan niet voor de poort wachten maar op de parkeerplaats van het zwembad.

De trainingen van de teams JO13 en ouder blijven zoals eerder vermeld en binnen de teams afgesproken. Zodra het kan volgt bericht over de hervatting van de onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag.

Jeugdcommissie VAKO