Na een reeks succesvolle voetbalclinics in de maanden sinds oktober, begint NTT Football half januari met een echte voetbalschool bij VAKO. Elke zondagmorgen kun je extra trainen onder leiding van gediplomeerde trainers. Weet je nog niet zeker of dit wat voor jou is? Op 10 januari biedt NTT Football een gratis proeftraining. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wel wenselijk.

Wil jij wekelijks op zondag voetballen? Wij bieden jou doelgerichte trainingen bij onze voetbalschool aan. Wij vinden plezier belangrijk in de sport, want zonder plezier is het moeilijker om progressie te boeken. Daarom zorgen wij trainingen met veel plezier en progressie.

20201223 ntt kledingpakket 1 500

Vorige activiteiten

NTTFootball staat bekend om allerlei voetbalactiviteiten. In de zomer organiseerde zij o.a. een succesvolle 3-daags NTT Zomer Voetbaldagen bij VAKO en ze hebben 12 weken lang de wekelijkse clinics gegeven op de zondagochtend.

Naamsverandering

De wekelijkse clinics wordt nu de voetbalschool. 10 trainingen van 60 minuten en het is nu meer gericht op specifieke doelstellingen. Denk aan traptechniek verbeteren, passen verbeteren en nog veel meer. Bij deelname van de voetbalschool krijg je ook een kledingpakket van NTTFootball.

Ons aanbod

  • 10 trainingen van 60 minuten
  • Gediplomeerde trainer(s)
  • €105,- inclusief kledingpakket (shirt/broekje zie foto)
  • Kousen + €8,-

Voor wie?

Alle kinderen van 7-14 jaar.

Voetballer of niet-voetballer? Bij ons ben je welkom!

Waar?

VAKO Sportlaan 2A, 9481 JA Vries

Wanneer?

17 / 24 januari

7 / 14 / 21 / 28 februari

7 / 14 / 21 / 28 maart

Meer informatie en aanmelden via https://nttfootball.nl/Voetbalschool/

Voor de proeftraining mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.