Door de corona-maatregelen lukte het dit jaar niet de ijstaartenactie zo uit te voeren als afgelopen jaren maar dankzij inzet van vele vrijwilligers is het onverminderd een succes voor de club geworden.

20201212 ijsmeesters 01 1000

IJsmeester Henk Vissia dook dit jaar vergezeld van zoon en JO19-speler Ryan de koelcellen in bij Vijfschaft Catering en leverde samen met een groot aantal vrijwilligers de bestelde ijstaarten af in Vries, Donderen en omstreken. Het aantal verkochte ijstaarten is wel minder dan eerdere jaren maar het is al meer dan mooi  dat in deze lastige tijden het toch gelukt is in elk geval de meeste 'vaste klanten' een bestelling te laten plaatsen. Volgend jaar gaan we natuurlijk en zoals Henk aangaf "hopelijk met een impuls van de jonge garde" er weer vol tegenaan! 

Maar VAKO is ook al blij me de inzet en betrokkenheid van allen dit jaar endankt zijn ijstaartverkopers dan ook nadrukkelijk voor hun bijdrage dit jaar. En daarnaast natuurlijk alle kopers die VAKO steunen met het afnemen van een hopelijk goed smakende ijstaart. En natuurlijk ook Vijfschaft Catering voor het beschikbaar stellen van de koelcel.

Edmond Varwijk