Geen kerst zonder ijstaart van VAKO. Voor de komende ijstaartenactie zoekt VAKO nog twee rayonhoofden. Wie helpt?

De jaarlijkse ijstaartenactie van VAKO is een echte decembertraditie in de dorpen Vries en Donderen. Voor de komende ijstaartenactie zoekt VAKO twee hulpkrachten, een voor het Rayon 8 "Fledders West" en een voor Rayon 5 "Bloemenbuurt". 

Rayon 5 betreft de straten Westeres, Korenbloemstraat, Lelistraat, Esveem, Veenkampen en Papaverstraat.

Rayon 8 betreft de straten Etstoel, Drosten, Kerspel en het appartementencomplex ’t Fleddernest aan De Fledders. 

Het rayonhoofd is de schakel tussen de IJsmeesters van VAKO en de verkopers in de buurt. Vaak doet het rayonhoofd ook zelf een deel van de straten. Vanwege de corona-maatregelen gebeurt de verkoop dit jaar iets anders en betekent dit dat het rayonhoofd voor zijn/haar rayon coordineert dat alle ijstaartkopers van het jaar ervoor, een foldertje ontvangen. Wie ook dit jaar een van de heerlijke ijstaarten uit het aanbod wil, levert de bon met betaling af bij het rayonhoofd die de bestellingen doorgeeft aan de IJsmeesters van VAKO. Het staat het rayonhoofd vrij om de kopers via mail of telefoon te benaderen.

Wie helpt? Het is een leuke klus waarbij je deel bent van een geoliede machine die al vele jaren succesvol deze clubactie uitvoert. Meld je aan bij Henk Vissia via 06-40403951 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ijstaartweave banner 1750