Realisatie nieuwe LED-verlichting hoofdveld komt stap dichterbij door recordbijdrage van de Rabo ClubSupport.

Terwijl het bestuur online vergaderde over de toch wel forse investering voor LED-verlichting bij het hoofdveld, viel op ons sportpark een zeer welkome bonus op de deurmat. Dankzij de stem van een groot aantal supporters en Rabobank Assen en Noord-Drenthe krijgt onze club dit jaar maar liefst Euro 1705,10 uit de Rabo ClubSupport-actie!.

De Rabobank is een bank die midden in de samenleving staat. Met Rabo ClubSupport ondersteunt de bank clubs en verenigingen met kennis, haar netwerk en ook financieel. De bank wil de clubs en verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. VAKO had dit jaar de Rabobank een bijdrage gevraagd in de kosten van het vervangen van de verlichting rond het hoofdveld. De club wil zo de groenste vereniging van Drenthe worden en tegelijk het hoofdveld geschikt maken voor gebruik in de avonduren. De komende jaren zo verwachten we zullen vaker teams in de avonduren een wedstrijd spelen en daarvoor voldoet de huidige verlichting niet.

De recordbijdrage vanuit de Rabo ClubSupport helpt de vereniging enorm dit doel te verwezenlijken. Meer hierover op de online Algemene Ledenvergadering op 30 november aanstaande. Voor nu bedankt de club alle leden en vrienden die op ons gestemd hebben en natuurlijk in het bijzonder de Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor de niet aflatende steun aan het verenigingswezen in onze regio.

20201104 raboclubsupport 900