Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar lukt het nog niet op VAKO te stemmen voor de Rabo ClubSupport, dan is hier de oplossing.

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank verenigingen in heel het land. Ook VAKO doet ook mee en hoopt een mooie bijdrage te scoren om de verlichting rond het hoofdveld te vernieuwen en verduurzamen. We verwachten namelijk in de toekomst vaker in de avonden te voetballen en de huidige veldverlichting staat dat niet toe. In totaal is hiervoor 15.000 Euro nodig en een bijdrage van de Rabobank zou daarbij fantastisch helpen.

Op onze site lees je precies hoe je op VAKO kunt stemmen.

We horen echter ook van mensen die wel een rekening hebben bij de Rabobank maar niet de optie hebben om te stemmen. Dat komt mogelijk omdat het stemmen is voorbehouden aan de leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe en een bankrekening hebben bij de Rabobank is daarvoor niet genoeg. De Rabobank is namelijk een coöperatieve bank en deze richt zich in eerste instantie op de belangen van haar leden, individueelmaar ook de gemeenschap waarin zij is gevestigd. Door lid te worden van de bank kun ook jij meepraten over het beleid en de dienstverlening van de bank en dus ook de verdeling van de Rabo ClubSupport-gelden.

Heb je wél een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog géén lid van de bank, vraag dan dat lidmaatschap aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden. Zodra het lidmaatschap is geregeld, kun je stemmen. 

Stemmen kan vanaf 12 jaar! Er kan gestemd worden van 5 t/m 25 oktober. Stem op VAKO via de Rabo App of via het Rabobank internetbankieren.

Edmond Varwijk