De VAKO Club van 100 heeft tot doel iets extra’s te doen voor onze voetbalvereniging. Vaak bekostigt de Club van 100 zaken die niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Denk hierbij aan de aankleding van ons clubhuis, de inrichting van de bestuurskamer, een nieuwe grasmaaier voor de onderhoudsploeg en samen met enkele andere gulle gevers, het scorebord bij het jeugdveld. Stuk voor stuk goede en leuke initiatieven die meerwaarde hebben voor alle leden van onze vereniging.

Het afgelopen seizoen heeft de Club van 100 het aanbrengen van geluidsdempende materialen in onze kantine betaald. Al vanaf de opening van de nieuwbouw waren er klachten over het geluid. Zeker wanneer grotere groepen aanwezig waren, en dat was gelukkig vaak het geval, nam het geluidsniveau sterk toe. Lastig om jezelf verstaanbaar te maken en helemaal vervelend voor mensen met een gehoorbeperking.

Door de corona kwam de club afgelopen voorjaar abrupt stil te liggen. Daarom is door de commissie van de Club van 100 besloten om het bedrag van de nog niet besteedde gelden van het afgelopen seizoen te storten op de rekening van VAKO. Ook nu is er immers opnieuw sprake van grote onzekerheid.

Wil je VAKO ook steunen? Word dan lid van de Club van 100. Voor € 50 per jaar ben je lid en steun je VAKO.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De commissie van de Club van 100