De Rabobank keert jaarlijks een deel van haar winst uit aan clubs en verenigingen. Geef dit jaar jouw stem aan VAKO!

De Rabobank is een bank die midden in de samenleving staat. Met Rabo ClubSupport ondersteunt de bank clubs en verenigingen met kennis, haar netwerk en ook financieel. De bank wil de clubs en verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Over de precieze verdeling van het geld beslissen de leden van de Rabobank. Ben je lid? Dan kun je nu je stem uitbrengen, op VAKO! 

 

20201005 RaboClubSupport 03     20201005 RaboClubSupport 08     20201005 RaboClubSupport 09 

 

Waarom VAKO?

VAKO heeft dit jaar de Rabobank een bijdrage gevraagd in de kosten van het vervangen van de verlichting rond het hoofdveld. VAKO wil zo de groenste vereniging van Drenthe worden maar ook het hoofdveld geschikt maken voor gebruik in de avonduren. De komende jaren zo verwachten we zullen vaker teams in de avonduren een wedstrijd spelen en daarvoor voldoet de huidige verlichting niet. Een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport zou de vereniging enorm helpen dit doel te verwezenlijken.

Hoe werkt het?

Van 5 tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen. Stemmen gaat via de site van de Rabobank of via de Rabobank app op je smartphone of tablet. Log in. Mogelijk zie je op het eerste scherm al een bericht over de Rabo Clubsupport. Klik dan op Naar de deelnemers.

 

20201005 RaboClubSupport 01     20201005 RaboClubSupport 02 

 

Zie je geen bericht op het openingsscherm, klik dan onderin het scherm op Zelf regelen / Lidmaatschap. Blader iets naar beneden en klik op ClubSupport / Breng je stem uit.

Je zit nu in het zoekvenster. Klik bij Zoeken en typ hier VAKO in. De app laat nu alle verenigingen zien met VAKO in de naam. Klik achter Voetbalvereniging Vako dan op het vakje om het te selecteren. Elk lid selecteert minimaal 3 en maximaal 5 clubs en verenigingen. Daarna ga je de stemmen verdelen. Klik hiervoor op Stemmen. Een andere mogelijkheid is eerst meer informatie te vragen over de vereniging en dan te kiezen voor Toevoegen aan stemlijst.

 

20201005 RaboClubSupport 04     20201005 RaboClubSupport 08 

 

Nu kom je in het scherm Stemmen verdelen. Hier gaat het echte stemmen gebeuren. Je ziet de verenigingen staan die je net hebt geselecteerd. Elk lid van de Rabobank mag hier zijn vijf punten verdelen. Dat kan zijn vijf verenigingen elk één punt, maar je mag een vereniging ook twee stemmen geven. En wij hopen natuurlijk dat je VAKO twee stemmen geeft.

 

20201005 RaboClubSupport 06     20201005 RaboClubSupport 07 

 

Om een vereniging een stem te geven druk je achter de naam van de vereniging op het Plus-teken. Wil je VAKO twee stemmen geven, druk dan twee keer op het Plus-teken. Elke stem wordt weergegeven met een kampioensbeker. Heb je jouw vijf stemmen verdeeld, klik dan op Stemmen indienen.

Wij danken al de Rabobank voor dit mooie initiatief en alle leden voor hun stem! En we kijk reikhalzend uit naar de bekendmaking op 2 november!