Op 22, 23 en 24 juli vinden bij VAKO de tweede editie van de NTT Voetbaldagen plaats. Doe mee voor een, twee of drie dagen leuke voetbaltraining en -activiteit voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. 

Heb jij zin om in de vakantie drie dagen lekker met voetbal bezig te zijn, dan is dit je kans. Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 juli vinden in Vries bij VAKO de tweede editie van de NTT Voetbaldagen plaats. Dat is drie dagen lekker voetballen voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Elke dag ben je van 09:00 tot 13:00 bezig op en rond de voetbalvelden van VAKO met oefeningen, voetbalspelletjes en leuke challenges.

Na een succesvolle eerste editie bij FC Assen, worden de NTT Voetbaldagen nu georganiseerd bij VAKO. Organisator en trainer is Nilaajan Nagulan, speler bij FC Assen en al langere tijd actief met het organiseren van privétrainingen, clinics, toernooien en evenementen onder de naam NTTFootball

ntt football 01 500    1e editie nttvoetbaldagen 02 500 

 

Voor wie

Kinderen van 9-14 jaar

Wanneer

Woensdag 22 juli, donderdag 23 juli en vrijdag 24 juli. Dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur

Waar

VAKO, Sportlaan 2A, 9481 JA Vries

Deelnamekosten

1 dag: €10,- | 2 dagen €15,- | 3 dagen: €20,-

De prijs is laag om de voetbaldagen voor alle kinderen toegankelijk te houden. NTT Footbal zorgt voor een tussendoortje in de ochtend en er is gelegenheid je bidon bij te vullen. Verder eten en drinken zelf meenemen. Klik hier voor de flyer

Aanmelden

Heb je interesse in zinvolle dagen met veel voetbalplezier? Neem dan contact op of meld je aan via e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de volgende gegevens:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Naam ouder(s) / verzorger(s)
  • Telefoonnummer ouder(s) / verzorger(s)            
  • Aantal / welke dagen je wilt deelnemen

Door wie

De NTT Voetbaldagen worden georganiseerd en verzorgd door Nilaajan Nagulan. Nilaajan is 22 jaar oud en oprichter van NTTFootball. Hij woont in Assen waar hij de opleiding Sport & Bewegen aan het Alfa College volgt, na de zomer begint hij aan het laatste jaar. Naast zijn studie is hij actief als trainer/coach en speler bij FC Assen. Voetbal is zijn passie, hij begon ermee in 2005 en startte in 2015 als trainer/coach. Nadat hij succesvol een aantal toernooien en evenementen had georganiseerd en hij daar bovendien zoveel voldoening van bleek te krijgen, is hij die activiteiten gaan uitbreiden. Daartoe heeft hij NTTFootball opgericht. Tijdens de voetbaldagen gaan wij allemaal spelletjes spelen wat met voetbal te maken heeft. Denk aan toernooitjes, rennen met een weerstandsparachute, kijken hoe hard je kan schieten en nog veel meer! Ben je benieuwd wat wij nog meer gaan doen? Meld je aan voor de voetbaldagen of neem contact met mij op via 06-11496476 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nilaajan nagulan 1000