Vrijdagavond 3 juli vanaf 19:15uur: online rad van avontuur!
 
 

Wij zijn als organisatie de afgelopen weken volop bezig geweest, om van deze avond een groot succes te maken.

Het was voor ons geweldig om te zien, hoe razendsnel de loten waren verkocht maar ook de vele enthousiaste sponsoren die graag wat voor ons wilden betekenen!

Het programma is inmiddels bekend en de lotnummers zijn allemaal via de mail verstuurd!
Nog geen mail ontvangen maar wel loten gekocht? mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Rond de klok van 19:45uur gaan we middels een loting de 10 hoofdprijzen in een ronde plaatsen.
De loting wordt verricht door Ron Jans & Johan Pas. Om 20:00uur starten we met ronde 1,2,3 en 4.
 
Om 20:30uur starten we met deel 1 van VAKO Inside. Presentator Patrick Steenbergen ontvangt aan zijn tafel de nieuwe trainer van FC Twente Ron Jans, sportgeweten van het noorden Dick Heuvelman én RTV Drenthe sportverslaggever Niels Dijkhuizen. In deze halfuur durende aflevering is het onderwerp van gesprek: het amateurvoetbal in het noorden.
 
 
 
 Nadat de winnaar van de groepsselfie bekend wordt gemaakt spelen we verder met ronde 5,6 en 7.
Om 21:30uur deel 2 van VAKO Inside. Op 31mei sprak onze voorzitter Stef Drenth met trots iedereen toe, die VAKO een warm hart toedraagt, met een felicitatie en toost op VAKO 90jaar. Een aantal dagen eerder gaf secretaris Bas Baalmans al aan in de Krant van Tynaarlo: Vries is trots op VAKO en VAKO op Vries. Patrick Steenbergen spreekt beide op-en-top clubmannen over 90 jaar VAKO.
 
 
 
Rond 22:00uur starten we met de laatste rondes rad van avontuur en gaan we op naar de SUPER-hoofdprijs. Er is maar 1 SUPER-hoofdprijs en er wordt ter plekke geloot in welke ronde deze prijs gaat vallen! Alle deelnemers die in de getrokken ronde mee hebben gespeeld deze avond, krijgen de kans om met deze fantastische prijs te winnen. Er wordt dan nog één keer aan het rad gedraaid door ''mister rad van avontuur'' Johan Pas en gaan we de SUPER-hoofdprijs live bezorgen bij de winnaar!
 
Speel je niet mee met het rad van avontuur maar wil je wel graag kijken?? DAT KAN!! De hele avond is live te volgen via deze YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=Dnkhpg0kRHo

We gaan er een leuke avond van maken en wensen iedereen heel veel plezier!

 

Groet, Adrianne Feunekes, Bjorn Tooren, Dennis Wollerich, Egar Dekker, Tim van Huffelen en Liza Doornbos.