Het was te warm om echt zaken te doen, gelukkig ging het deze zaterdag ook alleen om het plaatsen van handtekeningen. Een prettige formaliteit met trouwe sponsoren en een nieuwe trainer.

Cor Meijer officieel VAKO-trainer

Dat Cor Meijer de nieuwe VAKO-trainer zou worden was uiteraard al bekend. Afgelopen zaterdag is dat definitief bezegeld met het tekenen van het contract. Onder zomerse omstandigheden werd op het hoofdveld van Sportpark Fiellietaz Goethart de definitieve handtekening gezet.

20160614 contracten stefcor 800600

Vanaf augustus staat Cor dus aan het roer bij de club waar hij eerder al de zaterdagtak trainde. Een bewijs dat het van beide kanten erg goed is bevallen en met het vertrouwen dat er komende seizoenen een positieve flow rondom de VAKO-selectie zal ontstaan.

Medio augustus (afhankelijk van de richtlijnen rondom het Cornovirus) zal de selectie de training weer oppakken ter voorbereiding aan het nieuwe seizoen. Uiteraard wensen we Cor veel plezier met zijn nieuwe uitdaging bij onze club!

Co-sponsoren spreken vertrouwen in VAKO uit

20160614 contracten bertrona 800600

Naast dat de nieuwe VAKO-trainer zijn contract heeft ondertekend, hebben ook een drietal co-sponsoren het sponsorschap met VAKO verlengt met nogmaals drie jaar. Koos Koops, Bert Rona (Kluswijs Tynaarlo) en Bas Baalmans (Hetty’s Haarhoek) hebben opnieuw hun vertrouwen in VAKO uitgesproken door het contract te verlengen.

20160614 contracten kooskoops 800600

20160614 contracten stefbas 800600

Mooi om te zien dat zelfs in deze tijden zij VAKO een warm hart toedragen. Als club zijn we hier erg blij en dankbaar voor. Proost op een langdurige samenwerking!