Kies je meest favoriete VAKO-team ever! De Krant van Tynaarlo heeft een leuke actie waar we graag aan meewerken.

De Krant van Tynaarlo organiseert deze zomer de verkiezing van het Tynaarlo All Star Team met daarin de beste voetballers van onze gemeente uit heden en verleden. Vooraf aan de bekendmaking van dit beste team wordt het Dream Team van elke vereniging bepaald. En daarvoor is jouw input nodig.

Bepaal jouw beste VAKO-elftal en stuur de spelers voor posities 1 tot en met 11 én de beste VAKO-coach-aller-tijden per e-mail aan de redactie van de krant via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zet jouw dreamteam in de comments van de speciale Facebook-pagina van de Krant.

Stemmen kan tot 21 juni. Onder de stemmers wordt een waardebon van 100 Euro van Ruchti Schoenmode en Sportshop in Zuidlaren verloot. De bekendmaking van het ultieme VAKO-team volgt dan in de krant van 24 juni.

Dus ga je voor de meer recente namen als Patrick  Steenbergen, Tim van Huffelen, Rob Liewes en Sietse Wichers? Of misschien wat verder terug naar illustere VAKO spitsen als Rene Doorten, Jan Engbers of Eric van Dijk? Begaafde middenvelders als Ep Steenbergen, Marcel Rozema, Theo Boersma, Rien Jansen? Of toch meet de cult in met Roelie ter Steege, Klaas se Boer, Egar Dekker en Robert Kuiper? Nog verder terug misschien? Harm Bonder, Albert Mos, Jan Koops, klaas Kuipers?

Kortom goede spelers genoeg! Doe mee en vul jouw VAKO Dreamteam Aller Tijden op bij de Krant van Tynaarlo.

Edmond Varwijk