In afwachting van betere voetbal- en kantinetijden zijn vorige week geluidsdempende materialen aangebracht in de kantine.

Al vanaf de opening van ons mooie clubgebouw zijn er klachten over het geluid in de kantine. De moderne industriele inrichting met veel harde materialen spreekt aan, maar heeft als beperking dat geluid er veel en sterk weerklinkt. Zeker wanneer grotere groepen aanwezig zijn, en dat is gelukkig vaak het geval, neemt het geluidsvolume daardoor sterk toe. Lastig om jezelf verstaanbaar te maken en zeker nadelig voor mensen met een vorm van gehoorbeperking.

Vorige week, nog net voor het besluit kwam dat de kantine net als alle overige clubactiviteiten voorlopig dicht blijft, hebben Fokko Knol, Harry Bogers en Jan Koops de handen uit de mouwen gestoken en een reeks geluidsdempende isolatieplaten aangebracht in het plafond van de kantine. Een verbetering die is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de VAKO Club van 100.

20200312 geluidsisolatie 3 500    20200312 geluidsisolatie 2 500 

 

We zien uit naar het moment dat we de effectiviteit van de maatregel kunnen testen en danken alle betrokken voor bijdrage en inzet!

Edmond Varwijk